Binnenhuisarchitect Arnhem brengt je een authentiek ontwerp

Schets-en-Klets komt aan huis voor een Persoonlijk interieurontwerp

Droom je van een interieur dat naadloos aansluit bij jullie woonwensen- en eisen? Schets-en-Klets is de binnenhuisarchitect Arnhem die het laten ontwerpen van een interieur toegankelijk maakt voor ieder huishouden. Tijdens een huisbezoek doe ik alle informatie en inspiratie op om van jouw huis een echt thuis te maken. Wat centraal staat zijn jullie wensen en persoonlijke voorkeuren, gecombineerd met eindeloze creativiteit en het talent om ideeën om te zetten in realistische plannen.

Boek een sessie bij de binnenhuisarchitect Arnhem

Schets-en-Klets heeft als binnenhuisarchitect Arnhem veel te bieden. Een interieurontwerp gemaakt door Sicco van der Valk; binnenhuisarchitect Arnhem met meer dan 25 jaar ervaring in woningstoffering en de Retail branche. Tijdens een sessie aan huis, met een tijdsduur van 3.5 uur, krijgen ideeën en wensen vorm. In het ontwerp wordt met alles rekening gehouden, maar bovenal met de persoonlijke smaak van de klant. Men hoeft dus niet te vrezen voor een interieur als uit een magazine of met een overduidelijke stempel van de architect, het interieur moet vooral de stijl van de klant weerspiegelen.

Een bijkomend voordeel van Schets-en-Klets als binnenhuisarchitect Arnhem, Oosterbeek, Velp en Rheden is het efficiënt indelen van tijd. Een sessie duurt slechts een dagdeel, en daarin bewerkstelligen we alles om tot een passend interieurontwerp te komen. Dit kan voor één ruimte in huis zijn, maar het is ook mogelijk meerdere kamers te laten stijlen door Schets-en-Klets. Indien nodig is er een extra uur toe te voegen aan de standaard sessie. Zo weet jij zeker dat het ontwerp van jouw interieur geen haastklus is! Elke ruimte verdient bij Schets-en-Klets aandacht, toewijding en inspiratie om tot een ideaal ontwerp te komen.

Ontvang een Compleet ontwerp

Wat krijg je voor zo’n sessie van de binnenhuisarchitect Arnhem? Een volledig interieurontwerp, maar dan ook echt volledig! De plaatsing van meubels, met in gedachte het gebruik van de ruimte en de individuele woonwensen, de keuze voor kleuren en stoffen, maar ook een lichtplan dat het interieur optimaal en sfeervol in het licht zal zetten is optioneel. Naast natuurlijk de persoonlijke wensen en voorkeuren, wordt er in het ontwerp rekening gehouden met de afmeting van de ruimte, het budget, duurzaamheid en kwaliteit.

binnenhuisarchitect Arnhem