FAQ

Ja, absoluut! Tijdens onze sessies is het mogelijk om alle aspecten van je interieur aan bod te laten komen. Of het nu gaat om de indeling, kleuren, verlichting, of zelfs de kunstwerken aan de muur, alles is bespreekbaar. Mijn focus ligt op het bieden van uitgebreid advies dat aansluit bij jouw wensen en behoeften, ongeacht het onderwerp binnen je interieur.

FAQ woonkamer badkamer
FAQ DDAW

Jazeker. Bij Schets-en-Klets hanteren we geen vaste volgorde voor adviestrajecten. Het is heel goed mogelijk om eerst een stevige basis te leggen met een sessie bij Schets-en-Klets. Mocht na deze sessie blijken dat er behoefte is aan verdere uitwerking en begeleiding, dan kunnen we het project naadloos uitbreiden via DDAW. Flexibiliteit staat bij mij voorop, en ik pas mijn adviesproces aan op jouw specifieke behoeften en de complexiteit van het project.

Nee, de perceptie van snelle metamorfoses, vooral door tv-programma’s, heeft bij veel mensen het idee doen ontstaan dat een interieurtransformatie eenvoudig is. Dit is echter een misvatting. Tv-programma’s zijn gericht op entertainment en bieden vaak een vertekende weergave van de werkelijkheid.

Ik streef er naar, realistische en duurzame interieurontwerpen te maken die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Hierbij is een zorgvuldig en doordacht proces noodzakelijk, waarbij we samenwerken om een interieur te creëren dat zowel esthetisch als functioneel is. Mijn doel is om een ruimte te ontwerpen waarin jij je echt thuis voelt, en dat kost tijd en vraagt aandacht voor detail.

Dat hangt af van hoe je een volledig interieuradvies definieert. Bij Schets-en-Klets streven we ernaar om niet alleen te adviseren over de specifieke punten die jij het liefst wilt aanpakken, maar ook om een professionele blik te werpen op je gehele interieur. Dus eigenlijk bieden we wel degelijk een volledig interieuradvies, zelfs in één sessie.

Ja, maar wel met één kanttekening. Een lichtplan vormt een belangrijk onderdeel bij het voltooien van een interieur. Het is echter essentieel om de indeling van het interieur volledig helder te hebben, of te krijgen, voordat we een lichtplan kunnen opstellen. Vaak is het maken van een effectief lichtplan pas mogelijk als alle voorbereidende stappen volledig zijn doorlopen. Mijn sessies richten zich op een holistische benadering, zodat ik een lichtplan kan creëren dat perfect aansluit bij de rest van het interieur.

FAQ lichtplan
FAQ Iets ouds

Bij Schets-en-Klets staat het creëren van een interieur dat perfect past bij de opdrachtgever centraal. Daarom is hergebruik zeker een goede mogelijkheid! Ik ben altijd op zoek naar manieren om de ruimte en de smaak van de opdrachtgever te weerspiegelen. Als een meubel met hoge emotionele waarde of een vintage stuk kan bijdragen aan de gewenste sfeer, dan is dat vaak zelfs een meerwaarde. Ik sta open voor alle mogelijkheden en zal altijd advies geven dat het beste past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.