Interieurontwerper Ede: moeiteloos een metamorfose thuis

Laat je Verrassen door de creativiteit van Schets-en-Klets bij elke herinrichting

Ben jij nieuwsgierig wat een interieurontwerper Ede je kan adviseren? Schets-en-Klets heeft al vele huizen tot een echt thuis gemaakt met behulp van interieur design. Met een creatieve blik wordt van je woonkamer een echt prettige leefomgeving gemaakt, een ruimte die jullie gezin weerspiegelt en bovendien barst van de efficiënte oplossingen. Als interieurontwerper Ede en omstreken geeft Schets-en-Klets advies over waar de meubels het best tot hun recht komen, welke stoffering jouw stijl echt kan complimenteren en hoe het lichtplan zowel fraai als functioneel is.

De interieurontwerper Ede brengt jouw Ideeën tot leven

Als interieurontwerper Ede doet Schets-en-Klets geen uitspraken van achter een stoffig bureau. Het beste advies over een ruimte kan alleen op locatie gegeven worden. Daarom vinden de sessies plaats bij jou thuis en lopen we samen door de ruimte. We nemen 3.5 uur de tijd om te overleggen, brainstormen en onder het genot van een kop koffie of thee tot de perfecte schets te komen van jouw nieuwe ontwerp. Dit unieke concept maakt het inschakelen van een interieurontwerper Ede toegankelijk voor iedereen. Alles dat nodig is, behalve een telefoongesprek vooraf, is een dagdeel van jouw tijd en een uitnodiging bij jou thuis. Het resultaat is een praktisch en realistisch interieurontwerp, de basis voor jouw nieuwe inrichting.

Hoe dat eruit komt te zien bepaal jij helemaal zelf! Indien gewenst maken we gebruik van de huidige meubels, uit oogpunt van duurzaamheid of gewoon omdat je gehecht bent aan je huidige inboedel. We kunnen één of meerdere ruimtes een make-over geven, en komen we er niet uit in één sessie? Dan is deze natuurlijk gewoon te verlengen. Het uitgangspunt van Schets-en-Klets is een interieurontwerp volledig naar wens en in de stijl van de klant. Zonder overduidelijke handtekening van de architect, maar geheel in het teken van wat de klant mooi vindt. Schets-en-Klets beperkt zich dan ook niet tot de laatste trends, maar ziet uitdaging in het werk als interieurontwerper Ede voor alle smaken en stijlen.

interieurontwerper Ede

Boek nu een Sessie

Je eigen sessie reserveren bij de interieurontwerper Ede, Wageningen, Bennekom of Veenendaal? Neem vrijblijvend contact op met Schets-en-Klets en laten we een datum prikken!