Interieuradvies Utrecht voor een praktische, persoonlijke woonstijl

Maak gebruik van het deskundige Advies van de binnenhuisarchitect

Je huis inrichting zodat het ook echt als thuis voelt kan een uitdaging zijn. Hoe plaats je de meubels zo praktisch mogelijk, zonder te veel drukte of loze ruimte te creëren? Met Schets-en-Klets is het nu mogelijk om interieuradvies Utrecht aan huis te ontvangen. Reserveer een sessie en profiteer van het deskundige advies van Sicco van der Valk, interieurarchitect bepakt met meer dan 25 jaar aan ervaring, een flinke dosis creativiteit en liefde voor het vak, Een sessie duurt 3.5 en wordt ingevuld met het gezamenlijk brainstormen over het interieur. De wensen van de klant worden samengevoegd met de vakkennis en creatieve input van Sicco om tot een perfect interieuradvies te komen.

Boek nu een interieuradvies Utrecht op Maat

Schets-en-Klets maakt een professioneel interieuradvies Utrecht toegankelijk voor iedereen. Tegen een eerlijke prijs wordt een deskundig interieurontwerp gemaakt van één of meerdere ruimtes in huis. Na de sessie van slechts één dagdeel kun je meteen aan de slag met het daaruit vloeiende ontwerp. Hierin is rekening gehouden met elk aspect van het interieur, van de stoffen en kleuren tot het lichtplan. De wens van de klant staat altijd centraal bij het interieuradvies Utrecht van Schets-en-Klets. Dit maakt het mogelijk om voor elke stijl een passend ontwerp te maken. Je bent dus nooit beperkt tot de laatste trends of voorkeur van de architect! De uitdaging van Schets-en-Klets ligt juist in het vertalen van wensen van de klant naar een passend, functioneel en fraai ontwerp. Er wordt rekening gehouden met kwaliteit, duurzaamheid en het beschikbare budget. Het is dan ook mogelijk om bestaande meubels in het nieuwe ontwerp te integreren, of de binnenhuisarchitect te raadplegen om een interieuradvies Utrecht te geven met de huidige indeling als basis.

Interieurarchitectuur voor iedereen
interieuradvies Utrecht

Dutch Designers At Work

Als onderdeel van Dutch Designers At Work is het mogelijk om het interieuradvies Utrecht van Schets-en-Klets te integreren in een project van DDAW. Deze samenwerking zorgt voor ongeëvenaarde resultaten voor onze klanten. Interesse in een sessie met de binnenhuisarchitect? Reserveer een sessie bij Schets-en-Klets. Deze gaat van start met een oriënterend telefoongesprek, gevolgd door een sessie bij jou thuis. Hierna ontvang je het gepersonaliseerde interieurontwerp. De basis voor jouw nieuwe thuis!