Interieuradvies aan huis Soest volgens een unieke formule

Vele jaren aan Vakkennis laat jouw interieur perfect uit de verf komen

Wellicht ben je pas verhuisd en moeten een aantal ruimtes nog gerestyled worden. Of misschien is je huidige interieur toe aan een opknapbeurt. Hoe dan ook, Schets-en-Klets biedt jou interieuradvies aan huis Soest. Anders dan vaak gedacht is een sessie met een interieurontwerper tijdbesparend en kostenefficiënt. In plaats van lange zoektochten online en vele tientallen winkelbezoeken, kan Schets-en-Klets tijdens eén sessie een volledig ontwerp maken van jouw ideale interieur. Inbegrepen in dit ontwerp is de stoffering, meubels en waar ze komen te staan, een lichtplan en natuurlijk de accessoires.

Praten en schetsen voor het Beste resultaat

Een interieuradvies aan huis Soest door Schets-en-Klets is altijd een dynamisch proces. Tijdens het huisbezoek loopt Sicco van der Valk, interieurontwerper met tientallen jaren aan ervaring in stoffering en Retail, samen met jou door de ruimtes. Een constante stroom aan gesprekken, ideeën en schetsen zorgen uiteindelijk voor een ontwerp dat alle wensen van de klant vertaalt. Met dit ontwerp kun je meteen aan de slag: je voorkomt miskopen door plannen die na verloop van tijd weer veranderen. In plaats daarvan is het interieurontwerp, inclusief jouw feedback, in een sessie van 3.5 uur gerealiseerd en kun je daarna gericht inkopen.

interieuradvies aan huis Soest

Een persoonlijk interieuradvies aan Huis Soest

Ben je benieuwd naar de stijl van Schets-en-Klets? Het interieuradvies aan huis Soest is altijd gericht op de klant, zij bepalen dus de gekozen stijl. Zij moeten zich uiteindelijk thuis voelen, dus de stempel van de binnenhuisarchitect is van ondergeschikt belang. De kracht van Schets-en-Klets zit in het vertalen van de woonwensen van de klant naar een perfect interieurontwerp. Er wordt rekening gehouden met duurzaamheid en het budget, zonder concessies te doen in kwaliteit en schoonheid. Het behoort dan ook tot de mogelijkheden om een interieuradvies aan huis Soest aan te vragen voor het opfrissen van het huidige interieur. Een sessie maakt de verbeterpunten inzichtelijk.

Meer weten of meteen een interieuradvies aan huis Soest, Bilthoven, Baarn of Zeist boeken? Gebruik het contactformulier om een afspraak te maken met Schets-en-Klets of bel met Sicco van der Valk.