Interieur ontwerp Amersfoort bereiken we binnen 3.5 uur

Ervaar de toegevoegde Waarde van een deskundig ontworpen interieur

Je kent vast het gevoel dat je niet weet waar te beginnen met een nieuw interieur. Veel mensen hebben hun woning gevuld met een allegaartje aan verzamelde meubels, zonder dat het een eenheid vormt. Dit terwijl een interieur ontwerp Amersfoort nu toegankelijker is dan ooit. Schets-en-Klets uit Ede houdt zich bezig met binnenhuisarchitectuur zonder onnodige opsmuk. Tijdens een sessie van een dagdeel gaat Sicco van der Valk aan de slag om de wensen en ideeën van de klant om te zetten in een compleet ontwerp.

Waarom kiezen voor een Interieur ontwerp Amersfoort?

Schets-en-Klets wist al vele klanten te verblijden met een echt passend interieur ontwerp Amersfoort. Zonder tijdrovend proces of exorbitante kosten is het mogelijk om een professional mee te laten kijken naar jouw interieur. Een sessie op locatie maakt het mogelijk om ter plekke te bespreken wat de verbeterpunten van het huidige interieur zijn, of hoe jouw woonwensen gerealiseerd kunnen worden.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt bij Schets-en-Klets ter plekke gewerkt aan een interieur ontwerp Amersfoort, Hoevelaken, Leusden of Soest. Toch beperken we ons niet tot die 3.5 uur. Is er meer tijd nodig om alle woonwensen goed op papier te krijgen? Dan is het altijd mogelijk nog een uur bij te boeken. Centraal staat dat de klant een interieurontwerp krijgt waar hij of zij echt mee uit de voeten kan. Het moet een weerspiegeling zijn van waar de klant zich thuis zal voelen. Elke stijl kan daarom gerealiseerd worden en geen idee is te moeilijk of te gek.

interieur ontwerp Amersfoort
interieur ontwerp Amersfoort

Zet ideeën om in een Ontwerp

Door materialen en stalen mee te nemen naar een sessie kan Sicco van der Valk een accurate vertaling maken van jouw voorkeuren. Met zijn jarenlange ervaring is hij in staat om van diverse elementen een passend geheel te maken. Ook de praktische kant wordt niet uit het oog verloren bij een interieur ontwerp Amersfoort. Er wordt meegedacht over het gebruiksdoel van de ruimte, het budget en de mogelijkheid om huidige meubels te integreren in het nieuwe ontwerp. Een lichtplan is inbegrepen in dit ontwerp en zal als kers op de taart uitgetekend worden, volledig aangepast op het interieur.